Kā siltajā gadalaikā izgaismot savu terasi vai balkonu?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Arvien vairāk saules, siltāki laikapstākļi un garāki vakari liek vairāk laika pavadīt ārā. Nav brīnums, ka cilvēki izvēlas strādāt, pavadīt vakarus vai tikties ar ģimeni un draugiem uz balkoniem un terasēm. Daudziem rodas jautājums: kā atjaunot un atdzīvināt šīs telpas? Mums ir idejas jums!

Izvēlieties daudzpusīgas mēbeles

Balkoni un terases parasti nav ļoti lielas telpas, taču mēs vēlamies, lai tajās varētu izvietot visu, kas nepieciešams kvalitatīvai un ērtai atpūtai. Izvēloties mēbeles, iesakām ņemt vērā daudzpusību, izmēru un izturību.

Viena no populārākajām izvēlēm ir saliekamās mēbeles. Saliekamie galdi un krēsli, kas izgatavoti no plastmasas, koka vai izturīgām metāla konstrukcijām, izceļas ar ilgu kalpošanas laiku, izturību un izturību pret laikapstākļiem. Tie ir arī kompakti un neaizņem daudz vietas ne lietošanas laikā, ne arī tad, kad tie ir jāuzglabā. Plašā izmēru, formu un krāsu izvēle ļauj izvēlēties jūsu vajadzībām atbilstošu izstrādājumu un palīdz izveidot stilīgu interjeru/eksterjeru.

Ideāls pretstats klasiskajām mēbelēm - dīvānam. Šīs tekstila mēbeles tiek plaši izmantotas gan iekštelpās, gan āra telpās, jo tās ir ērtas un bieži vien piesaista visu vecumu cilvēkus. Kvalitatīvus auduma un ādas dīvānus ir viegli kopt, un plašais izmēru un krāsu klāsts ļauj jums izvēlēties sev piemērotāko modeli.

Pievērsiet uzmanību mājīgam apgaismojumam

Patīkama gaisma ir svarīga detaļa jebkurā telpā, jo tā rada mājīguma un harmonijas sajūtu, un jūs vēlaties šajā vidē pavadīt pēc iespējas vairāk laika. Gaismas virtenes ir populārs un lēts gaismas avots, kas ne tikai pilda savu tiešo funkciju, bet kalpo arī kā efektīvs dekoratīvs elements.

Elektriskās virtenes ir lieliska izvēle balkonu un terašu zonām, jo tās ir izdevīgas cenas un kvalitātes ziņā un plaši izmantojamas. Svarīgi ir izvēlēties savām vajadzībām atbilstošu produktu no plašā klāsta. Universālās virtenes mājām un terasēm raksturo to izturība pret mitrumu un lietu, UV stariem, karstumu un aukstumu, tāpēc varat būt droši par to izturību. Turklāt jums būs iespēja mainīt izgaismotās virtenes atrašanās vietu un rotāt gan iekštelpas, gan āra telpas. Iesakām pievērst uzmanību materiālam, no kura ir izgatavotas spuldzes. Plastmasa ir materiāls, ko izvēlas profesionālām festoņu lampām, jo tā ir izturīga pret temperatūras atšķirībām un sadrūšanu, kas ir īpaši svarīgi, ja festoņu lampas tiek izmantotas atklātās telpās. Svarīgi atzīmēt, ka LED festoņus raksturo zems elektroenerģijas patēriņš, lielāka izturība un ilgāks kalpošanas laiks, padarot tos par videi draudzīgu izvēli jūsu personīgajām finansēm.

LED spuldzīšu virtenēm ir plaša dizaina izvēle, kas ļauj jums radīt unikālu un mājīgu vidi. Jūs varat izvēlēties klasiskas, retro, krāsainas LED spuldžu virtenes vai kombinēt dažādus modeļus, lai iegūtu unikālu izskatu. Vai vēlaties pārcelties ne tikai uz terasi un balkonu, bet arī uz āra telpām? Protams! Kā jau minējām, āra virtenes ir mitrumizturīgas, un daudzi modeļi ir savstarpēji savienojami, tāpēc varat tās piekarināt pie kokiem un mājas priekšā vai arī izveidot aizkaru versiju ar garu spuldzīšu virteni. Virtenes piestiprināšana ir ļoti vienkārša un neprasa papildu izmaksas vai instrumentus, tāpēc jūs varat viegli atjaunināt savas telpas un radīt patīkamu vidi, kurā vēlēsieties pavadīt pēc iespējas vairāk laika.

Parūpējieties par siltumu

Droši vien visi piekritīs, ka siltums ir viens no svarīgākajiem komforta nosacījumiem. Lai gan biežāka un ilgāka saules gaisma nodrošina augstāku temperatūru, pat gada siltākajos mēnešos jūs saskaraties ar vēsāku vakara temperatūru un pastāvīgi mainīgiem laikapstākļiem. Sildītājs ir pirkums, kas nodrošinās jūsu terases un balkonus mājīgus jebkuros laikapstākļos.

Ņemot vērā ierobežoto pieejamo telpu, visbiežāk tiek izvēlēts infrasarkanais sildītājs. Šīs ierīces ir kompaktas, efektīvas, ekonomiskas un viegli lietojamas, un jūs sajutīsiet siltumu, tiklīdz ieslēgsiet infrasarkano staru sildītāju. Atkarībā no izvēlētā modeļa to var uzstādīt pie sienas, uz statīva vai, ja izvēlaties lampas dizainu, pie griestiem.

Gāzes sildītājs ir risinājums, kas neizmanto elektrību. Pateicoties to stilīgajam un daudzpusīgajam dizainam un lieliskajai cenas un kvalitātes attiecībai, tos plaši izmanto ne tikai restorānos un kafejnīcās, bet arī mājas āra teritorijās. Gāzes sildītāju siltums un acīm tīkamā gaisma ļaus jums baudīt kvalitatīvu atpūtu arī pēc tam, kad saule būs norietējusi.

Neaizmirstiet par dekorācijām

Krāsaini spilveni, mīksta liela sega vai stilīgs sveču izkārtojums uz galda var paveikt vairāk, nekā jūs domājat! Neaizmirstiet arī par augiem - varat izvēlēties palmas podiņos, mazus vai lielus ziedus, bet tiem, kam patīk minimālisms, lieliski noderēs zaļumu kompozīcijas.

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti