Kā izvēlēties ilgmūžīgas Ziemassvētku virtenītes?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Nav noslēpums, ka Ziemassvētku gaidīšana un viss svētku laiks ir vienkārši neiedomājams bez krāsainajām virtenītēm. Tieši tad, kad daudzi no mums sāk ar tām rotāt savas mājas, mēs zinām, ka Ziemassvētki ir ļoti īpašs laiks. Ziemassvētki ir pavisam tuvu. Gaismas virtenes papildina svētku atmosfēru un padara jebkuru telpu siltāku un mājīgāku. Tāpēc, ja arī jūs vēlaties ar tām izrotāt savu mājokli, jau tagad pārliecinieties, ka jums ir kvalitatīvas virtenes, kas kalpos daudzas sezonas. Lūk, kā tās izvēlēties - viss šajā rakstā!

Izlemiet, vai jums vajadzīgas iekštelpu vai āra Ziemassvētku virtenes

Vispirms jums skaidri jānosaka, kur tiks izmantotas jūsu Ziemassvētku lampiņas - iekštelpās vai ārā. Atbilstoši tam jāizvēlas arī pašas lampiņas. Lai noteiktu, vai tās var izmantot ārpus telpām, parasti izmanto IP - aizsardzības pret iekļūšanu - klasifikāciju. Jo augstāks novērtējums, jo izturīgāka būs lampiņu izturība pret lietu, vēju, sniegu vai salu. Ir vērts atcerēties, ka virtenēm, kuras var iekārt ārpus telpām, jābūt vismaz 44 IP klasei. Šī informācija ir atrodama jums vēlamā Jaungada virtenes aprakstā.

Ja neesat pārliecināts, kur vēlaties izmantot savu virteni, meklējiet tādu, ko var piekārt gan ārā, gan iekštelpās. Šādā veidā jūs nebūsiet ierobežoti un varēsiet piepildīt jebkādu apgaismojuma vīziju, kāda jums ir iecerēta.

LED vai kvēlspuldze?

Ir divi galvenie Ziemassvētku lampiņu veidi: kvēlspuldzes vai LED. Tomēr jāatzīmē, ka kvēlspuldžu virtenīšu skaits tirgū samazinās, un tam ir pamatots iemesls. Viens no iemesliem ir tas, ka LED virtenes patērē daudz mazāk elektroenerģijas. Tā ir lieliska izvēle, ja vēlaties ietaupīt naudu un samazināt rēķinu par elektrību. Turklāt LED spuldzes kalpo daudz ilgāk un spīd spožāk nekā parastās kvēlspuldzes. Tāpēc nebaidieties ieguldīt līdzekļus šajās virtenēs, tās kalpos gadiem ilgi, ja tiks pareizi izmantotas.

Pārdomājiet, kāda veida un izmēra spuldzes jums būs vispiemērotākās.

Vēl viens padoms, kā izvēlēties kvalitatīvas Ziemassvētku lampiņas, kas kalpos ilgu laiku, ir padomāt par to, kāda veida un izmēra spuldzītes jums vislabāk derēs. Izvēloties pareizās, jūsu vēlamajā telpā tiks radīta maģiska atmosfēra un jūs uzlabos svētku noskaņojumu. Piemēram, nelielu, klasisku spuldzīšu virtene būs ideāli piemērota Ziemassvētku eglītes rotāšanai, savukārt virtenes, kas veidotas no lielākām spuldzītēm, piemēram, e27 vai pat burbuļspuldzītēm, būs ideāli piemērotas kā uzkrītošs akcents, kas piešķirs videi vairāk rotaļīguma un krāšņuma. Tiesa, lielākas spuldzes ir vairāk piemērotas āra telpām vai terasēm, taču nebaidieties eksperimentēt - tikai tā atradīsiet sev piemērotāko!

Kvalitatīvas Ziemassvētku virtenes - kur nopirkt?

Ja vēlaties iegādāties kvalitatīvus Ziemassvētku virtenes, bet nezināt, kur tās iegādāties - Tonro.lv varētu būt ideāla vieta! Interneta veikala katalogā ir tikai rūpīgi atlasītas gaismas virtenes, kas izgatavotas no kvalitatīviem un izturīgiem materiāliem. Produktu klāsts ir milzīgs, tāpēc ikviens atradīs savām vajadzībām un vēlmēm atbilstošāko produktu. Atkarībā no jūsu redzējuma ir pieejamas Ziemassvētku virtenes, kas piemērotas gan āra, gan iekštelpu telpām. Turklāt šie un citi izstrādājumi šeit bieži vien ir pārdošanā, kas ļauj tos iegādāties par daudz zemāku cenu nekā parasti. Ja jums ir interese, ielūkojieties Tonro.lv interneta veikalā un pārliecinieties paši. Negaidiet ziemas atnākšanu un iegādājieties jums nepieciešamos virtenes jau tagad. Šādā veidā jūs varat būt pārliecināts, ka atradīsiet sev piemērotu virteni, un bieži vien arī ietaupīsiet naudu. 

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti