Izbaudiet laiku uz terases arī vēsākā laikā

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Gada siltākajos mēnešos lielāko daļu laika pavadām ārā- lauku sētās, parkos, atpūtas centros vai uz privātmāju terasēm un balkoniem. Mēs baudām saulainas dienas un garus vakarus, tāpēc darbu, atpūtu un svinības pārceļam uz terasēm. Ierasts uzskatīt, ka terases un balkoni ir lieliskas telpas, kad ir silts laiks, bet vēsākās un vējainākās dienās tās nav ērtas vietas laika pavadīšanai. Jūs kļūdāties! Lūk, daži praktiski padomi, kā izveidot terasi, uz kuras ir patīkami uzturēties arī vēsākā laikā.

Sildieties ar sildītājiem

Vai jums tiešām ir nepieciešams sildītājs uz terases? Protams! Tas ir viens no svarīgākajiem elementiem, ja vēlaties pavadīt laiku uz terases neatkarīgi no ārā valdošās temperatūras vai laikapstākļiem. Turpmāk mēs īsi iepazīstināsim ar divām galvenajām sildītāju kategorijām: gāzes sildītāji un infrasarkanie sildītāji. Ja jums ir kādi jautājumi par to, kurš variants ir piemērots tieši jums, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs esam gatavi jums palīdzēt.

Heatum infrasarkanie sildītāji ir augstas kvalitātes, stilīgi izstrādāti, ekonomiski izdevīgi produkti, kas ir neaizstājams siltuma avots lapenēm, terasēm, lauku sētām un iekštelpām (šī iemesla dēļ tos bieži dēvē par telpu vai terases sildītājiem). Šiem sildītājiem ir raksturīgs zems enerģijas patēriņš (to ražošanā tiek izmantoti augstas kvalitātes materiāli un inovatīvi tehnoloģiskie risinājumi), liela sildāmā virsma un vienkārša lietošana: sildītāju tikai jāiesprauž sienas rozetē, un uzreiz sajutīsiet patīkamu siltumu. Atkarībā no modeļa infrasarkanie sildītāji var būt aprīkoti ar taimera un tālvadības pults funkciju, kas nodrošina maksimālu komfortu, lietojot šos produktus. Infrasarkanie sildītāji ir kompakti, viegli uzstādāmi un pieejami dažādos dizainos. Atkarībā no pieejamās telpas lieluma un vides stila sildītāju var viegli uzstādīt pie sienas, pie griestiem (lustras dizains) vai uz statīva.

Gāzes sildītāji ir zema enerģijas patēriņa risinājums. Šiem sildītājiem ir stilīgs dizains, tie ir izgatavoti no augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda materiāla, tāpēc tie ir izturīgi pat pēc ilgas lietošanas, un ar vadības paneļa palīdzību var regulēt izstarotās gaismas intensitāti. Gāzes sildītājiem ir iebūvēta aizsardzība pret apgāšanos, kas automātiski pārtrauc gāzes padevi, ja sildītājs tiek sasvērts 45 grādu leņķī, izslēdzot sildītāju. Šie siltuma avoti lieliski iederēsies jebkura stila interjerā un rotās jūsu terasi visu gadu.

Nodrošina mājīgu apgaismojumu

Terases, balkona vai dārza apgaismojums ir būtisks visos gadalaikos, jo gaismas avoti ļauj baudīt laikapstākļus pat tad, kad saule ir norietējusi. Tādi gaismas avoti kā festoņi ne tikai pilda savu tiešo funkciju (apgaismojums), bet arī rada mājīgu, patīkamu un stilīgu vidi, kurā uzturēties. Vēsākā gadalaikā (īsāks dienas gaismas laiks) vai vēsākos laikapstākļos (mazāk dabiskās saules gaismas lietainā, apmākušā dienā) mājīgs apgaismojums kļūst vēl svarīgāks.

Kā jau minējām, viens no populārākajiem un efektīvākajiem veidiem, kā radīt acīm tīkamu apgaismojumu, ir profesionāli āra spuldžu virtenes. Šādas virtenes bieži dēvē par “universālām” virtenēm, jo lielākā daļa modeļu ir izturīgi pret lietus, mitruma iedarbību un UV stariem, vēju un karstumu. Ja vēlaties baudīt spuldzīšu virteni uz terases visu gadu , iesakām pievērst uzmanību spuldzīšu materiālam: spuldzītes, kas izgatavotas no plastmasas materiāla, raksturo to izturība pret temperatūras svārstībām un izturība pret saplīsumiem (salīdzinājumā ar stikla materiālu). Svarīgi atzīmēt, ka LED festoņiem ir raksturīgs zems elektroenerģijas patēriņš, tādējādi jūs ietaupīsiet vidi un personīgās finanses.

Mūsu tiešsaistes veikals piedāvā plašu modeļu klāstu, tāpēc jūs viegli atradīsiet jūsu stilam un vajadzībām atbilstošu produktu. Jūs varat tos piestiprināt pie margām, logiem, izveidot leduspuķu efektu vai izrotāt kokus un krūmus pagalmā. Izmantojiet savu iztēli un radiet mājīgu un stilīgu vidi sev un saviem mīļajiem.

Izvēlieties daudzpusīgas un praktiskas mēbeles

Praktisku un kvalitatīvu izstrādājumu izvēle ir būtiska, lai izveidotu terasi, kurā var ērti pavadīt laiku gan siltā, gan vēsā laikā. Terases mēbeles nav izņēmums.

Iesakām pievērst uzmanību āra mēbeļu materiāliem: ja vēlaties izmantot galdu, krēslus vai auduma/ādassēdvietas mitros apstākļos, pārliecinieties, ka izstrādājums ir izturīgs pret ārējām ietekmēm un viegli un laikietilpīgi kopjams. Ņemiet vērā arī pieejamo vietu - ja jums ir ierobežota telpa vai nevēlaties krasi samazināt terases platību, izvēlieties saliekamās mēbeles. Vajadzības gadījumā tās var uzglabāt, taupot vietu, un plašais izmēru un modeļu klāsts ļaus jums izveidot stilīgu terasi, kas atbilst jūsu vajadzībām.

Neaizmirstiet par dekoratīvajiem elementiem

Jūs visi piekritīsiet, ka saskaņoti, gaumīgi dekori rada pavisam citu izskatu un padara jebkuru telpu mājīgu un patīkamu laika pavadīšanai. Terāšu dekorēšanai mēs piedāvājam spilvenus un krēslu spilventiņus dažādos rakstos un krāsās, kas ļauj jums izveidot atšķirīgu izskatu, netērējot bagātību. Ja plānojat izmantot terasi vai balkonu vēsākā laikā, pārliecinieties, ka jums ir silti paklāji no kvalitatīva materiāla. Un neaizmirstiet par augiem - ar mūsdienu plašo izvēli jūs varat izvēlēties neprasošu kopšanu veģetāciju, ko varēsiet baudīt mēnešiem ilgi.

Novēlam jums mājīgu un praktisku terasi, kur pavadīt laiku visa gada garumā, un, ja jums ir kādi jautājumi, sazinieties ar mums! Mēs labprāt sniegsim jums padomu un palīdzēsim izvēlēties jūsu vajadzībām atbilstošus produktus.

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti