Piezīme tiem, kas plāno svinības brīvā dabā

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Šķiet, ka nu jau labie laikapstākļi aicina doties ārā. Diena, ko pavadām svaigā gaisā, kļūst garāka - mēs pat nepamanām, cik ātri skrien pulkstenis, un mūsu garastāvoklis uzlabojas! Tiem, kas rīko brīvdabas svētkus, pavasara vējš sniedz arī jaunas iespējas. Ja jūs interesē, kā organizēt brīvdabas svinības, ir vērts lasīt tālāk.

Āra ballītei ir svarīgi izveidot vietu, kur visi var pulcēties, lai baudītu uzkodas, vēsu dzērienu vai vienkārši aprunātos. Šim nolūkam ieteicams apsvērt iespēju iegādāties vai iznomāt āra telti. Atkarībā no izmēra šo svētku aprīkojumu var izmantot dažādiem mērķiem - telts pasākumiem, dzimšanas dienas svinības brīvā dabā vai draugu pikniks - kā vien vēlaties! Ko ir svarīgi ņemt vērā, izvēloties telti? Svarīgs ir cilvēku skaits, kas piedalīsies ballītē, un telpas lielums, kurā telts tiks uzstādīta. Atrodot pareizo saliekamās telts izmēru, varēsiet padomāt par citiem svarīgiem aspektiem. Piemēram, par telts krāsu vai formu. Šie aspekti, protams, ir atkarīgi no pasākuma rakstura un tēmas.

Neesat pārliecināts, vai jums tiešām ir nepieciešama telts? Nav kauns būt piesardzīgam. Šāds risinājums noderēs negaidīta lietus gadījumā vai īpaši karstā dienā, kad vēlēsieties paslēpties no sildošās saules. Ir vēl viens risinājums: āra saulessargi. Ja plānojat savus viesus sēdināt pie atsevišķiem galdiem, varat novietot āra lietussargu pie katra galda. Tas radīs mājīgu atmosfēru un arī pasargās no nevēlamiem laikapstākļiem.

Telts ir uzcelta - kas tālāk?

Pat āra ballīte var izskatīties gaumīgi. Saliekamās mēbeles, piemēram, galdi un krēsli, radīs svētku izskatu teltī. Tāpat kā āra telti, arī šīs mēbeles var samontēt ļoti ātri, un salocītas tās aizņem maz vietas. Tas ievērojami atvieglo sagatavošanās procesu - uz pasākuma norises vietu vienlaicīgi var nogādāt lielāku mēbeļu daudzumu, un jums nebūs jāpatērē daudz papildu laika to uzstādīšanai. Ir svarīgi zināt precīzu dalībnieku skaitu un, protams, saskaņot āra mēbeļu izmērus ar telts izmēriem. Saliekamās mēbeles ir pieejamas arī dažādās krāsās un dizainā, lai tās varētu pieskaņot kopējam interjeram.

Arī citus galda dekorus var pielāgot pasākuma raksturam. Piemēram, balti vai pasteļkrāsas galdauti, salvetes un trauki ir piemēroti āra kristībām. Traipiem noturīgi galdauti var būt ļoti praktisks risinājums bērnu ballītēm. Tas nodrošinās maksimālu tīrību un estētiku.

Lai vakars būtu vēss

Bieži vien svinības ilgst līdz vēlam vakaram, tāpēc ir būtiski nodrošināt, lai vakarā nebūu par maz siltuma. Šo uzdevumu paveiks āra sildītāji, taču ir svarīgi zināt, kādu tieši iegādāties. Maksimālai efektivitātei un minimālai ietekmei uz vidi ir ieteicami gāzes sildītāji, savukārt infrasarkanie sildītāji ir piemēroti lielākām platībām .

Pēdējais solis ir āra rotājumi

Ir atlicis pavisam nedaudz laika, līdz ballīte ir pilnībā izplānota. Vai esat aizmirsis par dekorācijām? Viens no praktiskākajiem veidiem, kā radīt ne tikai mājīgu atmosfēru, bet arī atbilstošu apgaismojumu, ir LED gaismiņu virtene. Dažādu formu un toņu gaismas piešķirs jūsu svinībām brīvā dabā papildu akcentu. Gaismas virteni var piestiprināt gan āra teltī, gan ārpus tās, kā arī pie saulessarga vai arī izgaismot āra augus. Izmantojot ūdensizturīgas LED lampiņas, jums nebūs jāuztraucas par lietu. Vienkārši pulcējiet kopā cilvēkus, kurus mīlat!

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti