No kā ir atkarīga telts kvalitāte?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Komerciālās jeb pasākumu teltis ir neatņemama komerciālu pasākumu vietu, svinību, piemēram, dzimšanas dienu, kristību un kāzu, vai pat festivālu sastāvdaļa. Tās ir ļoti universālas un izmantojamas daudzās situācijās. Tomēr ir svarīgi iegādāties kvalitatīvu āra telti, lai tā kalpotu daudzus gadalaikus un pasargātu no lietus vai vēja, kā arī UV stariem. Šajā rakstā mēs aplūkosim telts kvalitāti un to, ko tieši ieteicams izvēlēties.

Konstrukcijas stabilitāte un izturība

Viens no svarīgākajiem aspektiem, kas nosaka telts kvalitāti, ir konstrukcijas stabilitāte un izturība. Visizplatītākie telšu veidi ir šķērveida konstrukcijas, kas izgatavotas no izturīga alumīnija vai tērauda. Rāmja daļām jābūt savienotām ar kvalitatīvām skrūvēm, un vietām, kur tentu piestiprina pie konstrukcijas, jābūt noklātām ar antifrikcijas virsmām, kuru funkcija ir palielināt šo saskares punktu nodilumizturību. Atkarībā no vēlmēm telts profili var būt kvadrātveida vai sešstūrveida. Lai gan kvadrātveida profili ir lētāki, ieteicams izmantot sešstūra profilus, ja tie ir pieejami. Sešstūra profili nodrošina lielāku virsmas laukumu, kas padara telti daudz stabilāku un izturīgāku.

Materiālu izturība un izturība pret laikapstākļiem

Vēl viens ļoti svarīgs faktors, kas nosaka telts kvalitāti, ir tās izgatavošanā izmantotie materiāli. Augstas kvalitātes teltis ir izgatavotas no izturīgiem, pret laikapstākļiem noturīgiem materiāliem, kas ir ūdensnecaurlaidīgi, izturīgi pret UV starojumu un vēju un lietu. Šādām teltīm visbiežāk tiek izmantots poliesteris ar papildu PVC pārklājumu. Izvēloties ieteicams pārliecināties, vai audums ir sertificēts atbilstoši Eiropas UV standartam. Jo augstāks koeficients, jo tas ir izturīgāks pret UV starojumu. Attiecībā uz pašu karkasu parasti izmanto tēraudu vai alumīniju. Neatkarīgi no tā, ko izvēlaties, pārliecinieties, ka konstrukcija ir pārklāta ar īpašu pretkorozijas krāsu, lai pasargātu telti no rūsēšanas.

Viegla montāža

Turklāt augstas kvalitātes komerciālai teltij jābūt viegli uzceļamai. Tas jo īpaši attiecas uz tirdzniecības vietām, kur tirgotājiem telts katru reizi ir jāsaliek, piemēram tirdziņā. Vairumā gadījumu augstas kvalitātes telts uzstādīšanas laiks ir ļoti īss - tikai 1 minūtes laikā. Tas var būt ļoti noderīgi, ja telts jāpārvieto no vienas vietas uz citu. Tāpēc priekšroka būtu jādod kompaktām un ātri saliekamām teltīm, kurām ir arī transportēšanas soma, kas vēl vairāk atvieglo telts transportēšanu uz vēlamo vietu, kā arī garantē lielāku kārtību telts uzglabāšanas laikā.

Dizains

Visbeidzot, lai gan telts kvalitāte ir ļoti svarīgs faktors, jāpatur prātā arī telts dizains - tam jābūt mūsdienīgam un modernam. Jauka un kārtīga telts ir tas, kas piesaista pircējus, apmeklētājus vai viesus. Tāpēc ieteicams nežēlot līdzekļus un ieguldīt tās dizainā - izvēlieties telti, kas vislabāk atspoguļo jūsu vīziju. Tās ir dažāda izmēra, krāsās un dizaina, tāpēc ikvienam ir viegli atrast piemērotu modeli. Pārliecinieties paši un ielūkojieties Tonro.lv interneta veikalā, kur ir plašs šo telšu klāsts ar labu cenas un kvalitātes attiecību. Pat ja ir pārāk grūti izvēlēties, kura telts jums būtu vispiemērotākā, ņemiet vērā, ka varat izmantot tiešās sarakstes funkciju mūsu tīmekļa vietnē - https://tonro.lv/ konsultanti vienmēr būs gatavi jums palīdzēt ar visiem jautājumiem. Negaidiet un izmēģiniet paši!

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti