Kas jāzina pirms komerciālas telts iegādes?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Tirdzniecības teltis iegāde var būt nozīmīgs ieguldījums jūsu biznesā. Iespējams, jūs tās ņemsiet līdzi uz gadatirgiem, izstādēm vai citiem lieliem pasākumiem. Šādām teltīm ir dažādas formas, izmēri un materiāli. Katra no Tonro.lv e-veikalā pārdotajām teltīm ir pielāgota dažādām vajadzībām un apstākļiem. Lai iegādātos tādu, kas vislabāk atbilst jūsu biznesa vajadzībām, šeit ir sniegti daži galvenie padomi, kas palīdzēs jums veikt visveiksmīgāko ieguldījumu.

Ko jūs pārdodat un kā jūs izmantosiet telti?

Pirmais solis preču telts izvēlē ir noteikt tās galveno mērķi un pielietojumu. Dažām precēm nepieciešama lielāka platība un lielāki stendi, savukārt citām būs nepieciešams mazāk vietas. Tirdzniecības telts 2x2 varētu būt ideāls risinājums mazākiem pasākumiem, kur nav nepieciešams daudz vietas, bet vēlaties saglabāt komfortu un funkcionalitāti.

Ņemiet vērā pasākumu formātu, kuros piedalīsieties, un apstākļus, kādos telts tiks izmantota. Piemēram, teltij vasaras tirdziņam būs citas prasības nekā teltij ziemas tirdziņam vai lietus laikā. Zinot paredzēto telts izmantošanas veidu, varēsiet vieglāk izvēlēties telts izmēru, formu un materiālu.

Kā izvēlēties izmēru?

Tonro.lv piedāvā tirdzniecības nojumes dažāda izmēra, sākot ar tirdzniecības teltīm 2x2 līdz lielākām 4x8 metru teltīm. Izvēloties izmēru, aprēķiniet, cik daudz vietas ir nepieciešams jūsu stendam, tirgotāju aprīkojumam, krājumiem un citiem piederumiem.

Apsveriet arī to, cik daudz cilvēku varēs atrasties teltī un kā vislabāk izvietot galdus, krēslus un plauktus. Ir svarīgi, lai pircēji varētu viegli piekļūt jūsu precēm. Pirms pirkšanas varat izkārtot visus priekšmetus, ko vēlaties piedāvāt, un redzēt, cik daudz vietas tie aizņems, lai atrastu ideālu telts izmēru.

Materiāli un izturība

Mūsu katalogā pieejamās tirdzniecības teltis piedāvā izvēles starp diviem galvenajiem rāmju materiāliem: tēraudu un alumīniju. Alumīnija rāmji ir vieglāki, kas atvieglo transportēšanu un montāžu, savukārt tērauda rāmji, lai gan smagāki, piedāvā lielāku stabilitāti un izturību vējainos apstākļos.

Auduma materiāli ir dažādi – no poliestera līdz vinilam. Poliesters ir viegls, ūdensnecaurlaidīgs un izturīgs pret UV starojumu, kas padara to populāru tirdzniecības nojumes izvēli komerciāliem vai pasākumu mērķiem. Savukārt vinils nodrošina ilgstošu izturību pret vēju, ūdeni un pat uguni, padarot to piemērotu atkārtotai un ilgstošai lietošanai.

Cik viegli to ir samontēt un kādi ir piederumi?

Montāžas vienkāršība un pārnēsājamība ir svarīgi faktori, īpaši, ja telti izmantosiet dažādās vietās. Dažas tirdzniecības nojumes, piemēram, ZELTPRO modeļi, ir viegli montējamas un transportējamas, nodrošinot, ka to varēsiet uzstādīt tikai dažu minūšu laikā.

Pārbaudiet, vai komplektācijā ir iekļauti visi nepieciešamie piederumi, piemēram, sienas, jumts un rāvējslēdzēji. Tas viss kopā ar papildu elementiem, piemēram, sildītājiem vai apgaismojumu, palīdzēs izveidot ērtu un pievilcīgu vidi jums un jūsu klientiem.

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti