Kā izvēlēties Tirdzniecības telti?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Komerciālās jeb preču teltis ir daudzpusīgs aprīkojums, ko var izmantot ne tikai tirdzniecībai, bet arī citiem mērķiem, piemēram, pasākumu rīkošanai. Tās ir praktiska izvēle jebkurā situācijā, jo tās ir viegli samontējamas un izturīgas. Paturiet prātā, ka tirdzniecības telts izvēle var ietekmēt jūsu darbības vai pasākuma veiksmi. Ja jums ir interese un vēlaties tādu iegādāties, šajā rakstā tiks aplūkots, kādām īpašībām jābūt kvalitatīvai tirdzniecības teltij, kas jums jāzina pirms tās iegādes un vai tās ir pieejamas tiešsaistē.

Kā atrast kvalitatīvu tirdzniecības telti?

Lai tirdzniecības telts labi darbotos un kalpotu daudzas sezonas, ir svarīgi, lai tā būtu kvalitatīva. Šādas telts jumts un sienas ir izgatavotas no izturīgiem materiāliem, piemēram, poliestera, kas pārklāts ar PVC, un pats karkass ir izgatavots no alumīnija vai tērauda, tādējādi nodrošinot labu stabilitāti un drošību pat nelabvēlīgos laika apstākļos. Kvalitatīvas komerciālās teltis ir arī ļoti ātri un viegli samontējamas, parasti to montāža aizņem tikai aptuveni 1 minūti. Pēc salocīšanas teltij ir jāaizņem ļoti maz vietas, lai to varētu viegli transportēt vai pārvietot no vienas vietas uz citu. Jūsu ērtībai Tonro.lv interneta veikalā nopērkamajām teltīm ir arī kvalitatīva transportēšanas soma, kas telti pārvietošanu padara vēl vienkāršāku.

Ko ir svarīgi zināt, iegādājoties tirdzniecības telti?

Nav noslēpums, ka tirdzniecības telšu klāsts ir patiešām plašs, tāpēc, izdarot izvēli, ieteicams pievērst uzmanību dažiem būtiskiem aspektiem, kas palīdzēs jums pieņemt vislabāko lēmumu:

  • Izmērs. Vispirms rūpīgi pārdomājiet, kāda izmēra telts jums ir nepieciešama - cik daudz preču tajā jānovieto un cik daudz cilvēku tajā tirgojas. Komerciālās teltis var būt dažādu izmēru: 2x2, 3x2, 3x3, 3x4,5, 3x6 m vai citu izmēru. Izvēle ir milzīga, tāpēc ikvienam ir viegli atrast sev piemērotāko. Protams, neaizmirstiet ņemt vērā, vai izvēlētā telts būs piemērota vietai, kurā plānojat to novietot.
  • Izturība pret laikapstākļiem. Izvēloties pārliecinieties, vai komerciālā telts ir ūdensizturīga. To nosaka ne tikai materiāls, no kura telts ir izgatavota, bet arī izmantotā šūšanas tehnoloģija. Rūpnieciskā šūšanas tehnoloģija nodrošina maksimālu šuvju izturību un mitrumizturību.
  • Aizdare. Komerctelpas stiprinājums atšķiras atkarībā no tā, kur plānojat to novietot - uz mīkstas vai cietas zemes. Uz mīksta pamata telti nostiprina ar tapām un virvēm, savukārt uz cietā pamata ir nepieciešami papildu svara balsti, kas tiek piestiprināti pie telts kājām.
  • Budžets. Komerciālās telts izmaksas ir atkarīgas no materiāliem, no kuriem tā ir izgatavota, tās izmēra un zīmola. Tāpēc ir ieteicams iepriekš noteikt budžetu šī aprīkojuma iegādei.

Vai es varu iegādāties tirdzniecības telti tiešsaistē?

Ja jūs interesē, vai jūs varat iegādāties tirdzniecības telti tiešsaistē, labas ziņas, jo tas ne tikai ir iespējams, bet arī ieteicams. Pirkšana šeit ir ļoti vienkārša, ātra un ērta. Jūs to varat izdarīt jebkurā jums piemērotā laikā, pat no mājām. Turklāt tiešsaistē bieži vien ir plašāks tirdzniecības telšu klāsts un izdevīgākas cenas, tāpēc jūs varat viegli atrast pareizo izmēru un dizainu par pareizo cenu. Pārliecinieties paši un ielūkojieties Tonro.lv interneta veikalā, kur viss sortiments ir pieejams ar vislabāko cenas un kvalitātes attiecību. Un, ja jums ir grūtības izvēlēties, mūsu konsultanti vienmēr ir gatavi jums palīdzēt un atbildēt uz visiem jautājumiem. 

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti