Kāds aprīkojums jums ir nepieciešams skatuvei?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Lai radītu perfektu atmosfēru pasākumā, iesildītu publiku vai palīdzētu māksliniekiem īstenot savu redzējumu, ir nepieciešams skatuves aprīkojums. Tas ne tikai uzlabo priekšnesumu(-us), bet arī nodrošina drošību lai netraucētu pasākuma norisi. Neatkarīgi no tā, vai organizējat koncertu, uzņēmuma dzimšanas dienas svinības vai teātra izrādi, pareizais skatuves aprīkojums var izšķirt visu. Šajā rokasgrāmatā aplūkosim dažus skatuves pamataprīkojuma vai skatuves piederumu veidus.

Apgaismes risinājumi

Efektīvs skatuves apgaismojums var mainīt pasākuma atmosfēru. Spilgti izgaismojot izpildītājus un dekorācijas, jūs varat radīt vēlamo noskaņu. Augstas kvalitātes gaismekļi un piederumi ir būtiski jebkurai profesionālai skatuves iekārtojumam.

  • LED virtenes un lentes. Enerģiju taupošas, ilgmūžīgas gaismas, kas turklāt var izstarot gaismu dažādās krāsās un radīt brīnišķīgu atmosfēru.
  • Prožektori. Pievērsiet skatītāju uzmanību konkrētām vietām vai izpildītājiem.
  • DMX kontrolieri. Tie ļauj precīzi kontrolēt gaismas efektus, pārejas un sinhronizēt gaismas ar mūziku vai citiem elementiem uz skatuves.

Skaņas iekārtas

Skaidra un spēcīga skaņa ir neatņemama gandrīz jebkura izklaides pasākuma ar skatuvi sastāvdaļa. Labu skaņu nevar panākt bez kvalitatīva aprīkojuma. Pareizi izvēlēti skaļruņi un cits aprīkojums nodrošina, ka skatītāji var dzirdēt visu, sākot no runām un beidzot ar deju ritmiem.

  • Skaļruņi. Augstas kvalitātes skaļruņi nodrošina skaidru un spēcīgu skaņu visās frekvencēs.
  • Miksēšanas pultis. Ja organizējat augsta līmeņa pasākumu, ir nepieciešams, lai kāds būtu atbildīgs par skaņas vadību. Pults kontrolēs audio ieejas, izejas un efektus. Ar to var precīzi kontrolēt nianses un efektus.
  • Mikrofoni. Jums ir nepieciešami gan rokas, gan klēpja vai cita veida mikrofoni - tie ir nepieciešami priekšnesumiem, prezentācijām un saskarsmei ar auditoriju.

Putu lielgabali

Putu lielgabali ir fantastisks aprīkojums, kas ir piemērots gandrīz jebkurai skatuvei. Tos ir īpaši viegli izmantot pasākumos, kuros vēlaties radīt enerģisku un jautru atmosfēru. Šīs ierīces izšauj lielu daudzumu putu un pārklāj auditorijas daļu ar burbuļu kārtu. Šis izklaides veids ir populārs mūzikas festivālos, deju ballītēs un tematiskos āra pasākumos.

Pirms izvēlaties iegādāties vai īrēt šādu lielgabalu, pievērsiet uzmanību tā veiktspējai un pārliecinieties, vai tas spēj īsā laikā saražot lielu putu daudzumu. Konstrukcijai jābūt izturīgai pret pastāvīgu lietošanu, un var būt nepieciešams transportēt un darbināt pašu lielgabalu. Šā iemesla dēļ meklējiet variantus, kuriem ir riteņi un kurus ir viegli uzpildīt un lietot.

Saliekamās grīdas

Saliekamās grīdas būs ļoti noderīgas jebkuram pasākumam, kas tiek organizēts ārā un pat sporta zāl. Tās radīs stabilu virsmu, ko var ātri samontēt un demontēt, ļaujot radīt vēlamo atmosfēru vai palielināt komfortu jebkurā telpā.

Izvēlieties risinājumus ar viegli konfigurējamiem blokiem vai segmentiem. Daži varianti var būt pieejami dažādās krāsās vai formās. Turklāt pārbaudiet, vai grīdas segums ir izgatavots no augstas izturības materiāliem un spēj izturēt smagu aprīkojumu un kājāmgājēju plūsmu. Neslīdošas virsmas ir vēl viena būtiska priekšrocība.

Skatuves vai podesti

Skatuves vai podesti ir ļoti noderīgi runātājiem, izpildītājiem, prezentētājiem un apbalvošanas ceremonijām. Labi veidots podests ir centrālais, uzmanību piesaistošais punkts, kas palīdz pievērst auditorijas uzmanību runātājam.

Meklējiet stabilus un viegli nostiprināmus pjedestālus, kas atbilst arī jūsu estētiskajām prasībām.

Norobežojošie stabiņi

Drošības apsvērums, iespējams, ir vissvarīgākais, organizējot pasākumu vai ierīkojot skatuvi, un barjerām vai nožogojumiem ir galvenā loma pūļa kontrolē un skatītāju, kā arī izpildītāju un dalībnieku aizsardzībā. Izvēlieties augstas kvalitātes barjeras, kas izgatavotas no metāla, lai izturētu liela pūļa spiedienu. Ir arī ļoti ērti, ja barjeras ir viegli uzstādāmas un noņemamas.

Saistītie produkti

1 499,00 €
2 099,00 €
Piegāde 1-2 darba dienu laikā
Jauda: 3000W
Svars: 58 Kg.
Īpašības: Domāts profesionālai komerciālai lietošanai
-28%
1 499,00 €
2 099,00 €
Piegāde 1-2 darba dienu laikā
Jauda: 3000W
Svars: 58 Kg.
Īpašības: Domāts profesionālai komerciālai lietošanai
-28%