Kādi ir labākie galdi kāzām?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Kāzas ir īpašas divu iemīlējušos cilvēku svinības, kam nepieciešams ilgāks sagatavošanās laiks. Viens no uzdevumiem, plānojot kāzas, ir izvēlēties, kādi galdi tiks izmantoti kāzu norises vietā. No tiem būs atkarīga ne tikai svinību estētika, bet arī viesu ērtības. Jūs varat būt pārliecināti, ka pareiza galdu izvēle palīdzēs radīt vēlamo atmosfēru. Nu, ja nezināt, kurš no šiem galdiem būtu vispiemērotākais, neuztraucieties - šajā rakstā aplūkosim katra galda veida priekšrocības.

Veiciniet socializēšanos ar apaļiem galdiem

Apaļie galdi mūsdienās ir ļoti populāra izvēle kāzām, jo tie izskatās ļoti skaisti, eleganti un grezni, turklāt tie ir arī kaut kas tāds, kas rosina viesus savstarpēji komunicēt. Parasti pie katra galda sēž no astoņiem līdz desmit cilvēkiem, tāpēc ap tiem var sasēsties cilvēku grupa ar kopīgām interesēm vai sarunu tematiem. Apaļie galdi piešķir telpai līdzsvarotu un simetrisku izskatu, tāpēc tie ir ideāli piemēroti gan klasiskām, gan tematiskām kāzām. Tomēr, izvēloties šos galdus, ieteicams, lai tie nebūtu dekorēti ar ļoti augstiem un lieliem pušķiem un svečturiem, kas varētu traucēt priekšā sēdošiem, tādējādi traucējot gan saskarsmi, gan ēšanas procesu. Tā vietā izvēlieties nedaudz zemākus pušķus, kas lieliski papildinās galdu.

Taisnstūrveida galdi - moderns un stilīgs risinājums

Ja vēlaties izcelties un jums patīk mazliet nestandarta risinājumi, tad taisnstūrveida galdi var būt lieliska izvēle. Tie ir moderna un stilīga alternatīva tradicionālajiem apaļajiem galdiem. Pareizi dekorēti, tie var būt pat īsts svētku akcents. Atkarībā no jūsu vēlmēm un vajadzībām tie ir pieejami dažādos izmēros, lai uz viena galda varētu izvietot no četriem līdz astoņiem cilvēkiem. Taisnstūrveida galdi ļauj maksimāli izmantot telpu arī mazāka izmēra telpās. To forma ļauj tos novietot tuvāk viens otram, nezaudējot viesu ērtības. Turklāt galdu tīrās līnijas un simetriskais izkārtojums ir ideāli piemērots minimālisma stila iekārtojumam, kur vienkāršība un elegance ir galvenais.

Garie, ģimenes galdi palīdzēs radīt kopības sajūtu

Īpaši gari banketu galdi ir vēl viena kāzu galdu izvēle. Tie ir ideāli piemēroti, ja pasākumā piedalās liels skaits viesu. Atkarībā no pieejamās telpas lieluma un formas garus ģimenes galdus var izkārtot U, E vai tā dēvētajā ķemmes formā. Tā kā šis variants ļauj visiem viesiem sēdēt pie viena galda, tas rada kopības un tuvības sajūtu, liekot visiem viesiem justies kā vienai lielai ģimenei. Tomēr jāatceras, ka gari kāzu galdi var būt mazliet apgrūtinoši, tāpēc, izvēloties, kā dekorēt šādus galdus, ieteicams izvēlēties minimālisma dekoru.

Kvalitatīvi kāzu galdi - kādām iezīmēm tiem jābūt?

Lai kāzu galdi labi kalpotu un izskatītos estētiski, ir svarīgi, lai tiem būtu noteiktas īpašības. Viena no tām ir tā, ka galdiem jābūt izgatavotiem no kvalitatīviem, izturīgiem materiāliem, piemēram, koka vai tērauda. Tie nodrošinās, ka galdi būs izturīgi un labi darbosies - tie būs stabili, nešūposies un spēs izturēt dekorāciju, trauku un ēdienu svaru. Turklāt kvalitatīvu galdu virsmai jābūt viegli tīrāmai un kopjamai, un galdu dizainam jābūt universālam un piemērotam jebkurai kāzu tematikai vai stilam - klasiskam, modernam vai rustikālam. Liela priekšrocība ir salokāms dizains, jo tas atvieglo galda transportēšanu no vienas vietas uz citu un uzglabāšanu. 

Tāpēc ir grūti atbildēt, kuri kāzu galdi ir vislabākie, jo tas ir atkarīgs no viesu vēlmēm un vajadzībām. Mēs ceram, ka šī rokasgrāmata palīdzēs jums izlemt, kuri no tiem ir vislabākā izvēle!

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti