Kā radīt komfortu viesiem kāzās?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Kāzas ir viens no nozīmīgākajiem momentiem katra pāra dzīvē. Tomēr nav noslēpums, ka priekš šiem svētkiem ir arī ilgi jāgatavojas. Piemēram, viens no jautājumiem, kas var rasties, plānojot kāzas, ir, kā radīt komfortu tieši viesiem? Laimīgi un atpūtušies viesi noteikti papildinās patīkamo svētku atmosfēru un būs tas, kas padarīs šo īpašo dienu par neaizmirstamu ne tikai jums, bet arī visiem viesiem. Tāpēc, ja jums ir interese, nākamajā rakstā apspriedīsim, kā nodrošināt maksimālu komfortu viesiem, kuri ieradīsies jūs sveikt kāzu dienā.

Veidojat atpūtas zonu

Pirmā lieta, par ko vajadzētu parūpēties, plānojot kāzas, ir atpūtas zona pasākuma norises vietā. Tā var būt lieta, kas palīdzēs jūsu viesiem atpūsties un relaksēties. Viena no idejām ir papildināt šo zonu ar sēdvietām. Tās ir ļoti daudzpusīgas un ērtas, kā arī kalpo kā nepiespiests un jautrs elements katrā norises vietā. Pieejami dažādu izmēru, krāsu un materiālu sēdekļi, tāpēc ir viegli atrast tādu, kas vislabāk papildinās jūsu kāzu tēmu un dekoru. Šos elementus var izvietot grupās, kā arī sēdvietu zonu var papildināt ar zemiem galdiņiem un āra spēlēm. Tas viennozīmīgi sapulcēs kopā jebkura vecuma viesus un veicinās savstarpēju komunikāciju. 

Nodrošiniet komfortablu temperatūru

Droši vien visi piekritīs, ka laikapstākļi Latvijā ir ļoti mainīgi. Tāpēc temperatūras kontrole var būt īsts glābiņš neatkarīgi no tā, kurā gadalaikā plānojat svinības. Lai gan vasaras sezonā gaisa kondicionieri ir obligāta lieta, nevajadzētu aizmirst arī par sildītājiem. Ne tikai aukstajā sezonā, bet arī lietainā vasaras dienā vai vēsā vakarā, kad nepieciešams papildu siltums. Īpaši laba izvēle ir infrasarkanie sildītāji, jo tie silda priekšmetus un tieši cilvēkusi, nevis gaisu. Šos sildītājus ieteicams stratēģiski izvietot netālu no sēdvietām, galdiem un citām pulcēšanās vietām. 

Radīt mājīgumu ar apgaismojumu

Iespējams, jūs būsiet pārsteigti, bet apgaismojumam ir būtiska nozīme, lai radītu svētku noskaņu un atmosfēru. Gaismas virtenes ir viena no populārākajām izvēlēm kāzās, jo tās var izmantot, lai mājīgi izdekorētu gan iekštelpas, gan āra telpas. Uzkariniet tās uz terases, zālē virs galdiem vai apsieniet ar tām kokus svinību zonā. Gaismas virtenes var izmantot arī, lai izceltu konkrētas svinību zonas, piemēram, deju grīdu, atpūtas zonu vai apsveikumu zonu. Šīs virtenes ir ļoti daudzpusīgas, un tās var izmantot jebkuras telpas dekorēšanai, piešķirot tai romantisku un maģisku noskaņu. Atceraties, ka patīkams, nedaudz vājāks apkārtējās vides apgaismojums rada mājīgu atmosfēru, kā arī nodrošina viesu ērtu pārvietošanos telpā. Tomēr, tās izvēloties, noteikti pievērsiet uzmanību to IP (mitrumizturības) kategorijai. Āra virtenēm jābūt ar augstāku indeksu, jo augstāks indekss nozīmē augstāku aizsardzības klasi. 

Lietus gadījumā ir plāns B

Ja plānojat kāzu svinības brīvā dabā, iesakām padomāt arī par plānu B - ko darītu, ja kāzu dienā pēkšņi sāktu līt. Tas nodrošinās, ka gan jūs, gan jūsu viesi jutīsieties ērti un paliksiet sausi. Paviljona noma ir praktisks risinājums, kas nodrošina ideālu patvērumu no lietus vai pat karstās saules. Pieejami dažādi izmēri un dizaini, tāpēc ikviens var izvēlēties sev piemērotu gan viesu skaita, gan kopējā kāzu iekārtojuma ziņā. Protams, lai pasargātu no vēja un lietus, pārliecinieties, ka paviljons ir izturīgs un tam ir sānu sienas.

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti