Kā telti salocīt?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Ļoti svarīga ir pareiza telts salocīšana. Tas ir nepieciešams, lai saglabātu jūsu komerciālās vai pasākumu telts izturību un nodrošinātu, ka tā ir gatava turpmākai lietošanai. Neatkarīgi no tā, vai gatavojaties uzglabāt telti pēc jautras ballītes vai aizverat savu stendu pēc dienas izstādē vai gadatirgū, ir svarīgi zināt, kā pareizi salocīt ZELTPRO teltis. Šeit ir sniegts ceļvedis, kā efektīvi salocīt komerciālās, tirdzniecības un pasākumu (PVC) teltis.

Soli pa solim, kā salocīt teltis

1. solis - atbrīvojiet laukumu telts priekšā.

Pirms sākat locīšanas procesu, pārliecinieties, ka telts tuvumā nav šķēršļu. Noņemiet visus priekšmetus zem telts, piemēram, mēbeles vai reklāmas materiālus. Notīriet arī zemi ap telti, lai pārliecinātos, ka uz tās nav gružu, kas salokot varētu sabojāt telts audumu.

2. solis - noņemiet piederumus

No telts noņemiet visus piederumus, tostarp auduma sienas, durvis, jumtu un piederumus.

3. solis - salociet telts karkasu

Lai gan ZELTPRO komerciālo telšu rāmis ir izturīgs, tas ir paredzēts ātrai salikšanai un izjaukšanai. Veiciet šos soļus, lai salocītu rāmi:

  1. Atbloķējiet savienotājus-fiksatorus. ZELTPRO telšu rāmjiem ir savienotāji un fiksatori, kas notur konstrukciju vietā. Atbrīvojiet savienotājus vai izvelciet stieņus, lai varētu salocīt rāmi.
  2. Salieciet/noņemiet kājas. Pakāpeniski salieciet telts kājas vai izvelciet stieņus tā, lai visu varētu sakraut somā vai kastē.

Turpiniet demontāžu, līdz rāmis ir pilnībā izjaukts.

Solis Nr. 4 - Salocīt telts audumu

Kad rāmis ir izjaukts un glīti salocīts, ir pienācis laiks parūpēties par audumu. Izklājiet to uz tīras virsmas. Vislabāk ir izvairīties no krokām un netīrumiem salokot vai apstrādājot, jo tas uzlabos estētiku nākamajā telts lietošanas reizē. Sāciet ar auduma locīšanu gareniski un sarullējiet to šaurā sloksnē. Pārliecinieties, ka krokas ir gludas.

5. solis - telts iepakošana un aizsardzība

Kad karkass un audums ir salocīts, ir svarīgi tos pienācīgi sagatavot transportēšanai un uzglabāšanai. Salocītā rāmja nostiprināšanai izmantojiet siksnas vai speciālas saites. Tas novērsīs tā izliešanos transportēšanas laikā. Stieņus var salocīt vai ievietot maisā.

Jau salocīto audumu var arī ievietot īpašā maisiņā vai paplātē. Pārliecinieties, ka tas ir cieši iesaiņots, lai tas nekustētos un nesaslapinātos vai nesaskartos ar asiem priekšmetiem, kas varētu plēst audumu.

Ja jums ir īpaši futrāļi vai maisiņi, tajos vienmēr ievietojiet gan rāmi, gan audumu. Maisiņu var aizvērt vai sasiet, lai to varētu uzglabāt sev ērtā vietā.

Biežāk uzdotie jautājumi par saliekamajām ZELTPRO teltīm

Vai es varu šīs teltis salocīt pats?

Jā, varat. Lai gan vieglāk un ātrāk šo darbu ir veikt kopā ar vairākiem cilvēkiem vai ar palīgu, to ir iespējams izdarīt patstāvīgi, ja veltīsiet tam nedaudz laika.

Cik ilgs laiks ir nepieciešams, lai salocītu teltis?

Viss ir atkarīgs no telts lieluma, apstākļiem, no tā, cik daudz cilvēku kopā ar jums strādā, un no tā, cik enerģiski jūs jūtaties. Droši var teikt, ka telts iekraušanai transportlīdzeklī nevajadzētu aizņemt vairāk par 20-30 minūtēm, taču dažkārt ir nepieciešams papildu laiks, lai pārvietotu un izceltu lietas.

Vai jums ir nepieciešami kādi instrumenti, lai telti salocītu?

Nē, instrumenti nav nepieciešami, visu var izdarīt ar rokām. Tomēr pakāpiens, krēsls vai platforma var būt ļoti noderīga.

Kopsavilkums

ZELTPRO telts pareiza salocīšana un uzglabāšana ir ļoti svarīga, lai telts kalpotu ilgu laiku un būtu gatava jūsu turpmākajām aktivitātēm. Ievērojot mūsu padomus, jūs varat to pareizi salocīt un justies droši, ka jūsu preču telts izskatīsies lieliski un uzticami darbosies ikreiz, kad tā jums būs nepieciešama.

Līdzīgi raksti

Saistītie produkti