Kā pareizi izvēlēties biokamīnu?

Roberts | Produkcijas kvalitātes vadītājs

Kamīns ir lielisks veids, kā radīt mājīgu un jauku atmosfēru viesistabā, ēdamistabā, guļamistabā vai pat uz terases. Tas var būt arī stilīgs interjera dizaina elements, kas jūsu mājoklim piešķirs vairāk greznības un elegances. Tomēr jāatceras, ka parastie malkas kamīni nav videi un veselībai tik draudzīga izvēle. Tāpēc iesakām izvēlēties tiem alternatīvu - biokamīnus, kas nepiesārņo vidi un ir droši lietojami. Ja jums ir interese un vēlaties par tiem uzzināt vairāk, šajā rakstā atradīsiet dažas lietas, kas jāņem vērā, izvēloties bio kamīnu.

Biokamīnu veidi

Vispirms jums būtu jāzina, ka biokamīnus var iedalīt trīs galvenajos veidos atkarībā no to uzstādīšanas veida:

  • Iebūvējamie bioreaktori. Tās ir ierīces, kuras var pārvietot no vienas vietas uz citu un kurām nav nepieciešama sarežģīta uzstādīšana. Šādi biokamīni izskatās iespaidīgi no visiem leņķiem, padarot tos par lielisku dekoratīvu elementu mājoklī. Iebūvējamie biokamīni ir pieejami dažādos izmēros, un bieži vien tie var būt piemēroti izmantošanai gan telpās, gan ārpus tām.
  • Iebūvējamie kamīni. Tos var iebūvēt mēbelēs, sienās, grīdās, kolonnās vai citos līdzīgos objektos, kuriem ir piemērota nišas izmēra. Šāda veida kamīni būs ideāla izvēle ikvienam, kas vēlas tradicionāla pie sienas iebūvēta kamīna izskatu.
  • Piekaramie kamīni. Šis ir ļoti moderns risinājums, kas jebkurai telpai piešķirs atšķirīgu un burvīgu izskatu. Šie kamīni piesaistīs uzmanību un būs telpas centrālais punkts.

Materiāli

Izvēloties kamīnus, jāņem vērā arī materiāli, no kuriem tos var izgatavot. Protams, šāda kamīna statīvam vai virsmai jābūt izgatavotai no nedegošiem materiāliem. Visizplatītākie no tiem ir akmens, nerūsējošais tērauds, betons vai marmors. Turklāt atkarībā no jūsu vēlmēm kamīna liesma var būt atklāta vai pārklāta ar īpašu karstumizturīgu rūdīta stikla vāku. Tā var būt skaista detaļa, kas piešķir modernāku vai greznāku izskatu.

Dizains

Lai radītu harmonisku kopējo izskatu, saskaņojiet bio kamīnu ar telpas interjeru, kurā tas atradīsies, un dominējošajām krāsām. Šādā veidā jūs saglabāsiet kamīna viengabalainību - tas iederēsies telpā un papildinās to. Dažām ierīcēm ap liesmu ir papildu tekne, kurā var novietot dekoratīvus oļus. Tie var piešķirt papildu mājīgumu, kā arī lieliski izskatīties āra telpā.

Izmantošana ārā vai iekštelpās

Ja meklējat biokamīnu izmantošanai ārā, pārliecinieties, ka tas ir izgatavots no materiāliem, kas ir izturīgi pret ārējiem faktoriem, piemēram, salu, lietu vai UV stariem. Daudzi biokamīni ir universāli, un tos var uzglabāt gan ārā, gan iekštelpās. Tos var izmantot ne tikai dekoratīvos nolūkos, bet arī, lai par dažiem grādiem paaugstinātu tuvākās vides temperatūru. Tāpēc tie var būt lieliska izvēle aukstajā sezonā. Sēžot kamīna tuvumā, jūs varēsiet justies ērti un silti.

Cena

Vis beidzot, izvēloties, nosakiet skaidru budžetu, cik daudz jūs varētu iztērēt biokamīna iegādei. Protams, cena var atšķirties atkarībā no izmēra, izmantotajiem materiāliem, ražotāja, dizaina un citām līdzīgām īpašībām. Ja jums ir interese un vēlaties iegādāties biokrāsni par labu cenu, tīmekļa vietne Renginiopartneris.lt var būt ideāla vieta, kur to izdarīt. Šeit piedāvāto produktu klāstu veido augstākās kvalitātes, sertificēti biokrāsnis, kas ir ļoti viegli lietojami, labi darbojas un izskatās skaisti. Renginiopartneris.lt komanda vēlas, lai ikvienam būtu iespēja izrotāt savu mājokli ar šādu interjera detaļu, tāpēc šie produkti bieži vien ir pieejami ar papildu akcijām. Ar šīs akcijas palīdzību jūs varat iegādāties vēlamo biokamīnu vēl lētāk nekā parasti. Pārliecinieties paši un aplūkojiet Tonro.lv mājaslapu!

Saistītie produkti